Tuloksekasta verkkoliiketoimintaa riskittömästi

Ajattele verkkokaupan perustaminen uudelleen, ilman suuria riskejä ja etupainotteisia lisenssimaksuja.

Poista ostamisen esteet ja pane verkkokauppasi tuottamaan. Me otamme osan riskistä ja autamme varmistamaan, että teet tulosta!
 

Solteqilla on monikanavaiseen kaupankäyntiin analyytikoiden ylistämät ratkaisut ja uudenlainen liiketoimintamalli. Mikä parasta, Pay-As-You-Go -mallissa et maksa lisensseistä etukäteen, vaan pääset vauhdilla pyörittämään verkkokauppaasi.

AdobeStock_207963206

Tehdään verkkokaupasta helppoa

Solteq tarjooman Watson Commerce alustassa asiakaskokemus on viety tekoälyn avulla aivan uudelle tasolle. Personoi verkkokauppasi tietyille kohderyhmille ja integroi se helposti muihin järjestelmiin tai keskitä vaikka koko liiketoimintasi yhdelle alustalle.AdobeStock_207053065

Viilaa toimitusketjusi uuteen terään

Myytkö monessa kanavassa? Tiedätkö, missä pakettisi seilaa, kun se on lähtenyt kaupastasi? Tietääkö asiakkaasi? Onko asiakkaasi ostanut jotakin verkkokaupasta, mutta haluaa palauttaa sen myymälään ja ottaa hyllystä toisen tilalle? Haluatko laajentaa tarjontaasi ja optimoida varastoasi?             AdobeStock_125028350

Ota analytiikka verkkopalvelun avuksi

Palvelun kehittäminen kannattaa aina perustaa dataan, ei mutuun. Tiedätkö sinä, miten asiakkaasi oikeasti käyttävät verkkopalveluasi? Deep Vision on palvelu, joka vie verkkokauppasi analytiikan aivan uudelle tasolle. Se antaa verkkokaupan kehittämiseen uuden näkökulman ja luo asiakaskokemuksesta kokonaiskuvan tuottamalla tarkan analyysin asiakaskäyttäytymisestä.

Miksi valita Solteq?

Me Solteqissa autamme yrityksiä niin kuluttajille kuin yrityksillä suunnattujen verkkopalveluiden ja digitaalisten kaupankäynnin ratkaisujen luomisessa. Automatisoimme digitaalisen markkinoinnin, kaupankäynnin kuin toimitusketjunkin hyödyntämällä Watsonin tekoälyä. 

Commerce ja IBM Watson

Kauppiaan elämää helpottaa, kun pystyy tarjoamaan yksilöityjä palveluja loppuasiakkaalle. 

Commerce-alusta yhdistää IBM:n Watson-tekoälyn verkkokaupankäyntiin. Commerce on toimintavarma ja skaalautuu busineksesi kasvuun. Se sisältää edistyksellisten myynti- ja markkinointityökalujen lisäksi kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi onnistuneeseen monikanavaiseen verkkoliiketoimintaan ja hyvän asiakaskokemuksen luomiseen. Näin voit säästää myös kustannuksissa, kun verkkokaupan ympärille ei ole välttämätöntä tuoda kolmannen osapuolen järjestelmiä.

Order Management -ratkaisu

Solteqin Order Management -ratkaisu takaa toimitusketjusi laadun. Se tarjoaa sisäänrakennettuna kehittyneet monikanavaominaisuudet ja sen avulla on helppo yhdistää tarvittavat taustajärjestelmät.

Hyvä tilausten hallinnan ratkaisu auttaa sinua ennakoimaan riskit, rakentamaan tehokkaamman kumppaniverkoston, laajentamaan tarjontaasi toimitustuotteilla, optimoimaan varastonhallintasi sekä tehostamaan toimitusketjusi prosessien läpinäkyvyyttä.

Deep Vision

Deep Vision auttaa sinua löytämään sähköisen liiketoimintasi kipupisteet ja parantaa haluttuihin tuloksiin johtavia käytäntöjä tiedon louhinnan sekä tekoälyn avulla. Voit priorisoida ongelmia tulospohjaisesti, muuttaa ne selkeiksi luvuiksi ja näin perustella tarvittavia muutoksia.

Ennen kaikkea pääset Deep Visionin avulla monistamaan onnistumiset, optimoimaan ostamisen ja luomaan helpoimman ostosreitin kaikille asiakkaillesi. Lisäät myyntiä, kasvatat verkkokauppaasi ja menestyt.

Toimitusketjun läpinäkyvyys

Toimitusketjun läpinäkyvyys on kauppiaalle tärkeää. Viimeinen kosketus loppuasiakkaaseen on tilattujen tuotteiden toimitus, ja asiakas kyllä muistaa sujuiko se hyvin vai huonosti. Toimituksen sujuvuus tuottaakin asiakkaalle merkittävimmän tunnekokemuksen koko tilausprosessissa.

Kiinnostuitko Solteqin Digital Commerce -palveluista?