Tuotetieto on verkkoliiketoiminnan ja hyvien digitaalisten kokemusten sydän. Toiminnan digitalisoituminen ja kanavariippumattomat palvelut asettavatkin tuotetiedolle uudenlaisia haasteita monipuolisuuden, laadun ja eheyden näkökulmasta.

Tuotetiedonhallinta, eli tuttavallisimmin PIM, ei itsessään välttämättä kuulosta mediaseksikkäältä, mutta se muodostaa kestävän pohjan modernille markkinoinnille ja verkkoliiketoiminnalle.

Tervetuloa Clarion Airportiin 22.8. kuulemaan miten PIM:in valjastaminen voi viedä sinunkin organisaatiosi seuraavalle tasolle!

Agenda

Aamiainen ja verkottautumista 8.15 alkaen.

8:50 Tervetulosanat - Minna Ruusuvuori, Solteq
9:00 Digitaalinen transformaatio B2B -liiketoiminnassa ja tuotetiedon merkitys osana sitä - Markku Rantala, Saxo Oy
9:40 Product Experience Management - Ronan Guilloux, Akeneo
10:15 Kahvitauko ja verkottautumista
10:30 Experience Driven eCommerce - Stephanie Kershaw, Magento
11:15 Tilaisuus päättyy

 

Yhteistyössä: 

 Akeneo_logo_horizontal Magento Logo - Horizontal 

Solteq <3 digi

Rakkaudesta digiin -aamiaisseminaarisarjassa käsittelemme digitaalisuuden monia kasvoja yhdessä asiakkaidemme, teknologiakumppaneidemme ja asiantuntijoidemme kanssa. Ytimessä ovat verkkoliiketoiminnan menestyksen avaimet ja hyvän digitaalisen asiakaskokemuksen anatomia. Tutustu kokonaisuuteen tästä

Osallistumalla seminaarisarjan toteutuksiin olet myös mukana hotelli St.Georgen #rakkaudella -kokemuksen arvonnassa (arvo 480 €). Lisätietoja arvonnasta löydät täältä. 

Ilmoittaudu