Mikä on HubSpot?

HubSpot on markkinointiin ja myyntiin erikoistunut ohjelmisto, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja markkinointiin, myyntiin ja asiakassuhteiden hallintaan. Se on tehokas ratkaisu houkutella kävijöitä, kerätä liidejä ja parantaa asiakaskokemusta. HubSpot on erinomaisen hyvä työkalu esimerkiksi inbound-markkinointiin. 

 Katso HubSpotin esittelyvideo

 

Kolme sovellusta yhdessä järjestelmässä

hubbari_marketing

Marketing Hub

Marketing Hub kasaa yhteen markkinoinnin ammattilaisen työkalut, joka säästää aikaasi. Hubista on helppo seurata kampanjoidesi toimivuutta, kasvattaa liikennettä, houkutella lisää kävijöitä ja toteuttaa yrityksesi inbound-markkinointia yhdestä paikasta.

Katso Marketing Hub esittelyvideo
hubbari_sales

Sales Hub

Sales Hub auttaa saamaan kokonaiskuvan myynnistäsi. Voit automatisoida työtehtäviä, kuten prospektointia ja liidien seurantaa. Ohjelmistosta löytyy myös valmiit myynnin sähköpostipohjat, dokumentit, tarjoukset - kaikki mitä tarvitset myyntisi digitalisoimiseen. Siirrä myyntisi uudelle tasolle jo tänään!

Katso Sales Hub esittelyvideo
hubbari_service

Service Hub

Service Hub tarjoaa asiakaspalvelijoillesi mahdollisuuden pitää helposti yhteyttä asiakkaisiisi. Tikettien kirjaaminen onnistuu helposti ja tukipyynnöt ratkaistaan minuuteissa. Asiakasdatasi on saatavilla kaikkialla, kuten HubSpotin chat-ominaisuudessa, joten keskustelusi asiakkaiden kanssa ei katkea koskaan. 

Katso Service Hub esittelyvideo

Inbound-metodologian käyttäminen markkinoinnissa 

Inbound-markkinoinnissa keskitytään asiakkaan auttamiseen ja tarjoamaan hänelle hyödyllistä sisältöä. Asiakas on itse yhteydessä yritykseen, toisin kuin outbound-markkinoinnissa, jossa markkinoija on yhteydessä asiakkaaseen. Inbound-markkinointi on tehokas ratkaisu, sillä asiakkaiden huomiosta ei tarvitse taistella. Merkityksellisen sisällön avulla asiakkaat löytävät verkkosivuillesi ja palaavat mielellään sisältöjesi pariin.

inbound-methodology (1)-1

Attract - Viehätä

Haluat houkutella asiakkaita, jotka todennäköisimmin tulevat liideiksi ja myöhemmin asiakkaiksi. Houkuttele oikeita asiakkaita oikealla sisällöllä oikeaan aikaan - kun he sitä etsivät. Sisältöstrategiatyökalun avulla voidaan seurata potentiaalisia asiakkaita, jotka vierailevat verkkosivullasi.

Engage - Sitouta

Sitouta asiakkaat pitkäkestoisiin suhteisiin käyttämällä esimerkiksi sähköpostia, botteja, livechatteja tai tekstiviestisovelluksia. Konversiotyökalun avulla voidaan seurata potenttiaalisia asiakkaita, jotka vierailevat verkkosivullasi.

Delight - Ilahduta

Ilahduta asiakkaitasi kohdennetuilla viesteillä, esimerkiksi ajankohtaisilla tuotetarjouksilla heidän lähialueellaan.

 

 

HubSpot-palvelumme

Inbound-sisältö

Onko sinulla haasteita asiakkaan ongelmien ratkonnassa? Me auttamme sinua rakentamaan parempaa asiakaskokemusta! Inbound-markkinoinnissa on kyse asiakkaiden kuuntelemisesta, ymmärryksestä ja toimia hänen ehdoillaan. Me tuotamme laadukasta sisältöä, joka houkuttelee potentiaaliset asiakkaat teidän luokse! Tarjoamme seuraavia palveluita kuten, sosiaalisen median markkinointia, blogit, webinaarit ja videoita.

Tekninen kehitys

Arviolta vain 10 % yrityksistä hyödyntää HubSpotin ominaisuuksia. HubSpotin pystyy integroida muihin järjestelmiin, esimerkiksi CRM:ään. Me hoidamme tämän puolestasi. Autamme yritystäsi saamaan HubSpotin hyötykäyttöön rakentammalla mm. flowt, uudet laskeutumissivupohjat, blogit, yms. Rakennamme myös kustomoituja toteutuksia, kuten laskureita tai AB-testejä, joiden kautta saat kaikki liidit talteen.

Järjestelmän käyttöönotto

Saadakseen HubSpotista parhaimman lopputuloksen, tulee käyttöönotto tehdä huolella. Sinun ei tarvitse huolehtia HubSpotin asentamisesta, voit rauhassa jättää sen meidän hoidettavaksi. Autamme HubSpotin käyttöönotossa erinomaisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Koulutukset

Järjestämme HubSpotin koulutukset helposti käyttäjille. Koulutuksen aikana käymme tehokkaasti läpi peruskoulutuksen, jossa käydään läpi HubSpotin ominaisuudet ja niiden käyttämistä käytännön harjoituksilla. Ominaisuudet ovat mm. Some-Jakaminen, laskeutumissivut, blogit, sähköpostiviestit, automaatio-flow sekä muita ominaisuuksia. Aikataulu koulutukselle sovitaan sinulle sopivaan ajankohtaan.

Valitse sopivin yhteydenottotapa

Yhteyshenkilö

Aleksi Lehtonen

Business Development Director

050 440 0070

Tapio Pulkkinen

Business Development Executive

0405751146

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä