Hvad handler eventet om?

Onsdag den 29/5 i København afholder Solteq et event, hvor der sættes fokus på trends og konkrete B2B og B2C cases inden for e-handel, online analyse og digital transformation i det nordiske marked. 

Atea kommer og fortæller, hvordan de ved at analysere deres kunders online adfærdig har forbedret kundeoplevelsen og øget konverteringen.

Du vil også få indblik i, hvordan du kan optimere din online forretning ved hjælp af en e-handels foranalysen, som giver et nu-og-her billede af, hvordan jeres e-handelsløsning fungerer i forhold til salgsfremmende egenskaber som kendetegner moderne e-handelsløsninger. Dette kan hjælpe jer med at finde frem til, hvad I skal tage højde for, når I skal investere i en ny løsning eller ved forbedring af den eksisterende løsning.

Derudover vil der blive lagt vægt på, hvordan du ved at analysere dine kunders online adfærd kan øge omsætningen og forbedre kundeoplevelsen.

Hvem er det for?                     

Eventet er både for B2C og B2B virksomheder, der ønsker at få mere succes med e-handel og online analyse. Da der er begrænsede antal pladser, er det først-til-mølle.

Der vil blive serveret frokost efter oplæggene!

Hvor afholdes eventet?

Scandic, Rådhuspladsen 57, 1550 København

Agenda i København den 29/5-2019

Navn Emne Tidsplan
Solteq Velkomst & formiddags kaffe 10:00 - 10:10
Kim Theilgaard Du vil få konkrete redskaber til, hvordan du analyserer din forretnings e-handelspotentiale og vækstmuligheder. Der vil eksempler på relevantekundecases og benchmark inden for B2B & B2C i forhold til, hvordan de er lykkes med e-handel 10:10 - 10:50
Solteq Pause 10:50 - 11:00
Søren Bartels Hvordan Atea har forbedret deres webshop og kundernes online oplevelse ved at analysere deres digitale adfærd ved hjælp af Deep Vision bygget på IBM Tealeaf 11:00 - 11:40
Solteq Pause 11:40 - 11:50
Derick Wiesner Knowing you Commerce Customer is more than analytics 11:50 - 12:20
Solteq Frokost 12:20 - 13:00

Kim Theilgaard

Solteq, Director

Søren Bartels

Atea, Program Director

Derick Wiesner

IBM Watson,  European Ecosystem & Digital Agency LeaderHar du spørgsmål?

Skriv til charlotte.borg@solteq.com eller ring +4530587457.

Tilmeld dig: